Wie ben ik?

In 1987 ben ik afgestudeerd als  klinisch – en organisatiepsycholoog. Sindsdien heb gewerkt in diverse GGZ-instellingen, adviesbureaus en het bedrijfsleven als therapeut, coach en trainer. Ik ben officieel Gz-psycholoog BIG en geregistreerd A&O-psycholoog NIP.

Ik ben gespecialiseerd in stresshantering, klachten van overspannenheid en burn-out, stemming- en angstklachten, relatietherapie, begeleiding bij ernstige ziekten en (loopbaan-) coaching.  Verder ben ik deskundig in het geven mindfulness training, core energetica, ontspannings-en visualisatieoefeningen, die helpen bij het ontwikkelen van emotionele stabiliteit, helderheid van geest en innerlijke kracht.

Ben vader van twee volwassen dochters en houd van muziek, reizen, leren,  ontmoeten, beeldende kunst en cultuur in de meeste brede zin van het woord, maar bovenal van mensen in hun grote verscheidenheid.
Ik bewonder de creativiteit van mensen, hun veerkracht en expressie en ben ervan overtuigd dat iedereen in dit leven een uniek verhaal te vertellen heeft dat het waard is om gehoord te worden. Daarnaast ruim ik regelmatig tijd in voor retraite, bezinning, zelf-ontwikkeling en verdieping.

Ik sta in de traditie van het Shambhala en word daardoor geïnspireerd. In mijn werk en leven ga ik uit van het principe van ‘fundamentele goedheid’. Door mijn werk met mensen en organisaties wil ik mijn persoonlijke bijdrage leveren aan het creëren van een goede, menselijke samenleving.

 

Reacties zijn gesloten.