Psilohuasca ceremonies 2024

Datum: 21 januari en 3 maart 2024

We hebben nog maar een paar plaatsen beschikbaar voor onze ééndaagse ceremonie op zondag 21 januari of op zondag 3 maart 2024Ben jij erbij?

Sta eens even stil en vraag jezelf af:

– Wil je leren loslaten wat niet meer behulpzaam is?
– Wil je je herinneren wie of wat je ten diepste bent
– Wil je voluit gaan leven leven vanuit jouw essentiële kernwaarden?
– Wil je concrete stappen zetten in het manifesteren van je levenswerk

Heb je op voorgaande vragen één of meerdere keren volmondig ‘ja’ geantwoord, dan kan het bijwonen van onze retreat je waarschijnlijk ondersteunen in jouw leven.

Hartegroet,
Tycho & Meri

Psilohuasca 1-daagse retraite

De 1-daagse ceremoniële retreat vindt plaats in een groep van maximaal 5 deelnemers. We besteden veel aandacht aan een goede voorbereiding en professionele begeleiding in een veilige en besloten omgeving. Ook is er veel aandacht voor een goede integratie van alle ervaringen en inzichten. Desgewenst is er na afloop de mogelijkheid voor extra ondersteuning in de vorm van begeleiding en coaching. Indien je reeds in therapie ben, dan is het raadzaam om deelname vooraf met je hulpverlener te bespreken.

Aanbod

  • Uitgebreide online-intake vooraf (bij eerste deelname) door invullen formulier en gesprek
  • Gehele zaterdag Psilohuasca ceremonie – dosis afhankelijk persoon en situatie (aanvang: 10.30 uur)
  • Adem- en lichaamswerk. meditatie, uitwisseling, gezamenlijke maaltijd na afloop.
  • Na 14 dagen online integratiesessie van 2 uur

Meer informatie
Je kunt hier meer achtergrondinformatie over de opzet van de ceremonie en de aangeboden plantleraren lezen. Wil je meer weten, bel (06-40884915) of mail Meri. Het is raadzaam om je tijdig aan te melden. Wanneer de groep vol is, wordt je desgewenst op een wachtlijst geplaatst. 

Datum: de datum waar je je nu nog voor kunt aanmelden: 21 januari 2024

Locatie: Te Oegstgeest. Exact adres wordt van te voren bekend gemaakt. Voor overnachting wordt geadviseerd gebruik te maken van B&B in de regio.

Kosten:  € 275,– (all inclusive)

Aanmelding
Als je je via de mail opgeeft, krijg je een link naar een online-intakeformulier. Nadat je dit hebt ingevuld, volgt een telefonische intakegesprek en ontvang je tevens nadere informatie over de locatie en dergelijke.

Wie zijn wij?

Tycho van der Reijden (1958)

Vanaf mijn jongste jaren heb ik me altijd verwonderd over het leven in al haar verschijningsvormen. Die nieuwsgierigheid heeft destijds mijn keuze voor de studie psychologie mede bepaald. Ik hoopte daar antwoorden te vinden op de vele vragen die in mij leefden. In mijn universitaire studie vond ik die antwoorden slechts ten dele.  Daarom beoefen ik al meer dan 35 jaar intensief een Tibetaans vorm van boeddhisme. In 1995 maakte ik persoonlijk kennis met diverse sjamanistische stromingen uit Brazilië. Deze benaderingen verrijkten mijn leven en beoefening, waardoor ik de universele principes van liefde, compassie en wijsheid beter kon doorleven en belichamen. Sindsdien heb ik vele retraites gedaan en honderden heilige plant ceremonies bijgewoond, en later ook ondersteund en geleid. Vanaf 2006 voer ik mijn eigen praktijk Io Consult en ondersteun ik mensen bij hun levensvragen. In mijn leven en werk hanteer ik een integrale visie op gezondheid, welzijn en samenleven. Het werken met plantleraren en entheogene middelen blijft me altijd weer verrassen qua schoonheid en kracht, mits toegepast in de juiste context en in een veilige setting. Dit werk vraagt om oprechte nieuwsgierigheid, integriteit, humor, bereidheid tot zelfonderzoek, en een besef dat we altijd leerling blijven.

Meri Fennema (1967)

Al op jonge leeftijd kon ik helder zien, horen en voelen. Dit werd in die tijd nog niet gewaardeerd en ik hield mijn stem stil. Op mijn 46e was de pijn om in de wachtkamer van het leven te zitten groot, evenals mijn verlangen om mezelf uit te spreken en actie te ondernemen op mijn diepere weten. Deze spagaat dwong me tot actie. Het was mijn eigen wake up call en het begin van een zoektocht naar mijn ware zelf. In 2016 maakte ik voor het eerst deel uit van een plantmedicijn ceremonie. Ik kwam bij stukken, waar ik op bewust niveau niet bij kon komen. Het was helend, magisch en doorsnijdend tegelijk en zorgde ervoor dat ik beter wist wie ik was en wat ik dit leven te doen had. In mijn dagelijkse leven ben ik Intuitive Leadership Coach en Reiki practitioner bij Heart Matters Coaching. Ik ben ook geliefde van Tycho en moeder van twee mooie en sportieve zonen. Naast mijn Universitaire Opleiding ‘Beleid en Bestuur in Internationale Organisaties’, heb ik onder andere opleidingen en ervaring in life coaching, traumaverwerking, stressmanagement, Reiki, Westers sjamanisme, ondersteund en ingebed in mijn krachtige zachte energie en pure afstemming.

Reacties zijn gesloten.