Trainingen

IO Consult biedt coaching, loopbaanbegeleiding, assessment en training aan mensen, teams en organisaties die hun missie willen realiseren, die hun functioneren willen verbeteren of die hun potentieel willen realiseren in de mate dat zij dit wensen.

Ik ben gelicentieerd trainer in de methode van The Human Element® en Radical Collaboration® (= Roestvrij samenwerken). Daarnaast heb ik meer dan 15 jaar ervaring als assement psycholoog en loopbaancoach.

Door mijn achtergrond als klinisch psycholoog in combinatie met mijn expertise als organisatiepsycholoog beweeg ik mij bij voorkeur op het raakvlak van persoonlijk functioneren, communicatie, samenwerking en organisatievraagstukken. Het is mijn persoonlijke missie om de integrale ontwikkeling (IO) van individu en samenleving te bevorderen door individuen (I) en organisaties(O) te ondersteunen. Ik help visie naar vorm te concretiseren door openheid in communicatie te stimuleren en door verantwoordelijkheid in handelen aan te moedigen. Daarmee wil ik voorwaarden creëren voor wezenlijke groei, diepgaand leren en vruchtbare samenwerking.

Reacties zijn gesloten.